Kezdőlap » Bérszámfejtés

Elérhetőségünk

Cím: 1122 Budapest Hajnóczy József utca 3. fsz. 2.

Mobil: (+36) 20 404 09 66

Mobil: (+36) 20 529 96 88

Fax: (+36) 1 225-0536

Email: info [at] perfacta [.] hu

 


Nagyobb térképre váltás

Bérszámfejtés

A bérszámfejtési feladatok teljes körû kiszervezését felölelô szolgáltatásunk az összes bérszámfejtési tevékenységet magában foglalja, az elsődleges adatgyûjtéstôl és adatbeviteltől kezdve a nettó bérek kifizetéséig és valamennyi kapcsolódó adminisztratív feladatig.


Önökkel együttműködve dolgozunk a folyamatok fejlesztésén úgy, hogy közben figyelemmel vagyunk a már meglévő folyamataikra és megoldásaikra is. Ebből kifolyólag kitüntetett figyelmet fordítunk a kezdeti folyamatok kialakítására és az Önökkel való kapcsolattartás legmegfelelőbb módjának megtalálására.


Bérszámfejtési szolgáltatásunkat saját irodánkban, illetve részben vagy teljesen az Önök irodájában nyújtjuk. Az Önök munkacsoportja és bérszámfejtô(i)nk közötti folyamatos kapcsolat minden esetben biztosított.


VIP bérszámfejtési szolgáltatásunk társaságuk vezetô beosztású munkatársai számára érhetô el. Akár önálló szolgáltatásként, akár a teljes körû kiszervezési szolgáltatás különálló részeként végezzük is ezt a munkát, biztosak lehetnek a lehetô legmagasabb szintû diszkréciónk felôl.


Szolgáltatásaink ott kezdôdnek, ahol társaságuk HR-részlegének feladatai véget érnek. Ezen felül, amennyiben igényt tartanak rá, úgy HR-tanácsadó részlegünk segítséget tud nyújtani a bérszámfejtéshez kapcsolódó HR-tevékenységek elvégzésében.


A Perfacta Kft. 2014. január óta stabilan és kitartóan, dacolva az inflációval és növekvő költségekkel 2600 Ft/fő/hó alapáron végzi a bérszámfejtési tevékenységet. Sajnos, a bérszámfejtésből adódó adminisztrációs terhek munkaerő szükséglet megfelelő javadalmazását ezen összeg már nem képes kielégíteni. A bérszámfejtés speciális szakterületű munkavállalóinak munkához való lojalitást megőrizendő mintegy 300Ft/fő/hó-val szeretnék növelni a vállalkozások által fizetendő díjat terveink szerint. Ebből adódóan 2017. október 01-től 2600 Ft helyett 2900 Ft-ra emelnénk a bérszámfejtés szolgáltatás díját. Kérjük a fentebb leírtak szíves tudomásulvételét/jóváhagyását.

Elhatározásunk két fontos, objektív tényszerű információval kívánjuk alátámasztani:

  1. Jellemzően a piaci bérszámfejtés díja Budapesten 3000 Ft /hó/fő
  2. Ha az inflációt érvényesítettük volna az évek folyamán, ennek összege jóval meghaladná a most érvényesített díjemelést.

Köszönjük megértésüket.

icon

Fejlesztés:

Fejlesztés:

Nemzetközi piacon való megjelenés fejlesztése a PerfActa Kft-nél