Kezdőlap » Bemutatkozás

Elérhetőségünk

Cím: 1122 Budapest Hajnóczy József utca 3. fsz. 2.

Mobil: (+36) 20 404 09 66

Mobil: (+36) 20 529 96 88

Fax: (+36) 1 225-0536

Email: info [at] perfacta [.] hu

 


Nagyobb térképre váltás

Bemutatkozás

Bemutatkozás, általános cégismertető

Társaságunk, a Perfacta Kft. 1996. január 01- jével alakult. Irodánk helyileg a XII. kerület frekventált részén található. Tevékenységként számviteli, könyvelési, adótanácsadói szolgáltatást nyújt, mintegy 350m2 területen.  Jelenleg több mint 350 kis- és közepes vállalkozás könyvelési teendőit látjuk el.

Szolgáltatásunk között kiemelkedő helyen szerepel az outsourcing „in-house.” Ennek keretei belül, partnereink egyedi számviteli és információs igényeinek megfelelően kihelyezett könyvelést végzünk.

Szolgáltatásaink:

  • Teljes körű könyvelés, könyvvezetés
  • bérszámfejtés
  • adótanácsadás
  • bevallások, statisztikák, egyedi riportok elkészítése

Cégünk a fenti tevékenységi köröket 20 fő szakképzett munkaerővel látja el, akik gyakorlati és elméleti felkészültségükkel biztosítják a szakmai elvárásokat.

Munkatársaink könyvvizsgálók, mérlegképes könyvelők, bérspecialisták, akiknek a fenti teendők ellátásán kívül feladata a partnereink rendszeres tájékoztatása cégük aktuális eredményéről elektronikus úton (e-mail, fax), illetve igény szerint egyedi kigyűjtések, listázások készítése magyar illetve angol nyelven. Szolgáltatásainkat, mint már említettük főként irodánkban végezzük, de lehetőség van a partner által biztosított helyszínen történő adatfeldolgozásra is.

perfacta_csapat_kicsi

Nagy figyelmet fordítunk a számítógépes hálózat, géppark fejlesztésére, rendszeres karbantartására a zavartalan munka biztosítása érdekében. A könyvelési teendőket – az ügyfelek igényei alapján – több rendszerben végezzük, beleértve az SAP, CobraContoWin, Navison, Scala, Exact, Novitax, Kulcs-Soft  számítógépes programokat, míg a bérszámfejtést a Novitax programon végezzük.

Részletes cégismertető letöltése.

Cégképviselő:

Gerecsné Kapecska Orsolya

közgazdász

mérlegképes könyvelő

Tel.:

+36-20-406-91-10

+36-1-20-11962 / 20. mellék

E-mail:

kapecska [.] orsolya [at] t-online [.] hu

 

 

icon

Fejlesztés:

Fejlesztés:

Nemzetközi piacon való megjelenés fejlesztése a PerfActa Kft-nél